Meer over Nick Zuiddam

Ik ben opgegroeid in de wereld van de binnenvaart; mijn ouders waren schippers en mijn jeugd speelde zich af op of aan het water. Rotterdam en haar haven speelde hierbij een belangrijke rol waardoor ik een passie heb ontwikkeld voor de dynamiek van de Rotterdamse haven en de stad.

Mijn werk in het openbaar primair onderwijs in Rotterdam heeft me geleerd hoe boeiend, gecompliceerd maar vooral ook hoe uitdagend deze stad kan zijn.

Ik maak deel uit van Rotterdam en ik wil een constructieve en duurzame bijdrage leveren aan het ontwikkelen en verbeteren van de stad.

Nickopreis:

Nick als loods. Wat is de bestemming en stap ik wel/niet aan boord? Ik vaar een stukje mee op het schip en als ik mijn bijdrage heb geleverd stap ik weer aan wal en vaar ik mee met het volgende schip. Kan ik geen bijdrage leveren, stap ik van boord. Altijd maak ik een reisverslag. Mijn leven lang blijf ik reizen om mensen te ontmoeten en innovaties waar te kunnen maken.