Over RotterdamLEERT

Het creëren van gelijke kansen moet worden aangepakt bij de basis. Het onderwijs speelt hierbij een belangrijke rol. Niet alleen omdat mensen zichzelf kunnen ontwikkelen maar ook omdat onderwijs de verschillende onderdelen van een samenleving met elkaar kan verbinden. RotterdamLEERT is ontstaan uit deze overtuiging. De naam RotterdamLEERT is een metafoor voor een sterk ontwikkelende samenleving. RotterdamLEERT richt zich op de transitie in het onderwijs en verbindt alle sectoren met elkaar.

Bij het ontwikkelingsproces kun je soms wat hulp gebruiken. We kunnen snel een analyse maken van mensen en hun omgeving waardoor we mensen en organisaties met elkaar verbinden, in beweging krijgen en meenemen in veranderingen. RotterdamLEERT is creatief, oplossingsgericht en kan buiten gebaande paden denken. Onze drijfveer is sterk gericht op strategisch en conceptueel denken.

RotterdamLEERT kan helpen bij de ontwikkeling en implementatie van nieuwe ideeën.

RotterdamLEERT kan ondersteuning en advies leveren aan het onderwijs, maatschappelijke organisaties, overheid en het bedrijfsleven.

RotterdamLEERT kan onderwijs, maatschappelijke organisaties, overheid en bedrijfsleven met elkaar verbinden.

Onze kernbegrippen zijn:

Slimmer werken,
Innovatief organiseren,
Vernieuwen,
Dynamisch managen,
Flexibel.